Останні новини
16 квітня 2024
15 квітня 2024

СТАБІЛІЗУВАТИ ТИСК

 

Якщо надмірно високий тиск:

- Тоненьку скибку чорного хліба нарізати на маленькі шматочки (1х1 см). Через кожних три години капати на шматочок 4-5 крапель настоянки валеріани. Споживати, повільно розжовуючи. Протягом дня з'їсти 4-5 шматочків хліба.

ГОРІЛЧАНА ОЛІЯ

- Соняшникову олію розмішати з горілкою - 1:1. Отриману суміш тричі на день наносити на ділянки шкіри, вкриті лишаями.

НИРКОВА НЕДОСТАТНІСТЬ

При такій недузі насамперед звертайтеся до лікаря і не нехтуйте його порадами! І тільки як додатковий народний лікувальний засіб:

- По 1 столовій ложці засушеної подрібненої трави хвоща польового і насіння кропу звечора засипати у термос і залити окропом - 1 л. Настояти мінімум 8 годин. Вранці процідити. Випити протягом дня за 5-6 разів. Процес лікування може бути тривалим. Але після кожних 5 днів робіть перерву на 1-2 дні.

ВІДВЕРНЕ ПРИВОРОТЕНЬ

У разі загострення цукрового діабету:

- 1 столову ложку засушеної подрібненої трави приворотню залити окропом - 300 мл. Кип'ятити на малому вогні 3-4 хвилини. Настояти 30 хвилин у посуді під кришкою. Процідити. Пити по 100 мл тричі на день за 15-20 хвилин до їди.

ЧУДОДІЙ ДЕРЕВІЙ

Зупинить маткові кровотечі:

- 1 десертну ложку подрібненої трави деревію залити окропом - 200 мл. Настояти 20 хвилин. Процідити. Протягом дня випити 2-3 таких порції. Вживати тільки під час загострення недуги!

ЗАГОТОВИЛИ НА ЗИМУ ГРУШІ...

Плоди груші, залишені достигати і зберігатися у льосі чи в холодильнику, зразу не їдять. Їм слід полежати у помірному теплі тиждень (осінні сорти), або два тижні (зимові сорти). Ось тоді м'якоть буде і танучою, і масною. Навіть краще для здоров'я!

КАШТАНОВЕ ВОЛОССЯ

- 100 г подрібненого насіння каштанів залити холодною водою - 6 л. Настояти 5 годин. Потім поставити на вогонь, довести до кипіння і кип'ятити 10-12 хвилин. Настояти у посуді під кришкою до температури +36-38 С. Процідити. Таким відваром вмивати голову двічі на тиждень.

Ця процедура зміцнює корінці волосся, надає йому природного кольору.

ФЛЮС

Солоний огірок з розсолу допоможе при флюсі:

- Розріжте його на дрібні шматочки і прикладайте їх до ясен. Не жувати і не ковтати. Приймайте процедуру чотири рази на день по 15-20 хвилин.

- Можна полоскати ротову порожнину огірковим розсолом.

Застереження: не беріть огірок (розсіл) з холодильника!

Тарас ЛЕХМАН

м. Червоноград

Львівської області

 

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.