Останні новини
16 квітня 2024
15 квітня 2024

ВЕРШКОВИЙ “КРЕМ”


Для лікування лишаїв:
- Вершкове масло (добре було б домашнього приготування) змішати зі свіжим лимонним соком — 1:1. Отриманий “крем” наносити на лишаї. Кількість і тривалість процедур - довільна.
УКУСИ КОМАХ
Свіжим соком з листя чи коренеплодів петрушки змащують місця укусів бджіл і комарів...
ПРИКЛАДАЄМО ЛОПУХ
Якщо болить коліно (це може бути наслідок травми, забою):
- Свіжий листок лопуха зволожити гасом і прикладати у вигляді компресу до хворого місця. Процедуру краще приймати на ніч.
ПОТРЕБА В ОЧИЩЕННІ
Печінка очищає наш організм, але й сама потребує очищення. Для цього можна скористатися і таким давнім народним засобом:
- 200 мл соняшникової олії кип'ятити на водяній бані 1,5 години. Випити теплою (щоб «горла не пекла») і запити соком одного лимона. Такі ліки вживати двічі-тричі на місяць.
КОКЛЮШ У ДИТИНИ
- 5 середніх зубчиків часнику очистити від лушпиння і залити непастеризованим молоком - 200 мл. Довести до кипіння. Кип'ятити на малому вогні, помішуючи дерев'яною ложкою, 2-3 хвилини. Давати дитині пити по 1 чайній ложці 7-8 разів на день.
«СОЛОДКЕ ЖИТТЯ»: ЧИ ВСІМ?..
У кого низький гемоглобін, споживайте чорний шоколад. Він здатний його підвищити, довести до норми. Та хто з нас не любить шоколад?..
Але цей солодкий продукт протипоказаний тим, у кого підвищений рівень цукру в крові, може спричиняти закрепи...
Консультуйтеся у лікаря!



Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.