Останні новини
16 квітня 2024
15 квітня 2024

ЗВУЗИТЬ ЛІД



До ділянок варикозного розширення вен на 10-15 хвилин (не більше!) прикладають кубики льоду. Процедуру краще приймати на ніч перед сном.
МЕНІНГІТ
- Змішати по 50 г подрібнених листочків алое і кореня оману. Залити білим вином - 2 л. Кип'ятити протягом 1 години на водяній бані. Коли охолоне до температури +40С, додати 2 столових ложки меду і добре розмішати. Процідити. Зберігати у холодильнику в герметично закритому скляному посуді. Пити по 1 столовій ложці чотири рази на день за 30 хвилин до їди. Не зловживати! Ця порція розрахована на весь курс лікування. (Ідеться про лікування тільки дорослих).
МАЛЯТКАМ СИР КОРИСНИЙ!
У давнину бабусі-повитухи (вони не тільки приймали пологи, а й доглядали за малюками) радили:
- Коли у дитини прорізаються і ростуть зубчики, то їй корисно їсти свіжий сир (по кілька чайних ложечок на день). Для смаку можна додати трішечки цукру. Сир містить кальцій, який необхідний для утворення кісткових тканин.
ДЕПРЕСІЯ
- По 1 столовій ложці подрібнених листочків меліси і кореня оману залити горілкою - 0,5 л. Скляний посуд герметично закрити. Настояти 14 днів у темному, але теплому місці. Процідити. Пити по 1 столовій ложці 3-4 рази на день під час загострення недуги. Не зловживати!
ВИКОРИСТАЙТЕ СУХОЦВІТ БАГНОВИЙ
Початкову стадію гіпертонії лікують сухоцвітом багновим:
- 1 столову ложку подрібненої трави (заготовляють під час цвітіння) залити окропом - 200 мл. Настояти 3 години у закритому кришкою посуді. Процідити. Пити по 1 столовій ложці тричі на день за 15-20 хвилин до вживання їжі. Курс лікування - 30 днів. Повторити через 15 днів.
ГІРЧИТЬ...
Якщо гірчить у роті, то впродовж 10 хвилин пожуйте корінь аїру (свіжий, засушений), але не ковтайте його.

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.