Останні новини
16 квітня 2024
15 квітня 2024

ГЕРПЕС ПОДОЛАЄМО!..

 

- До 1 чайної ложки меду додати 3 краплі евкаліптової олії. Такі порції споживати тричі на день. Курс лікування — до повного одужання.

Протипоказано тим, у кого алергія на мед!

ГВОЗДИКА У ВИНІ

Лікує від застуди, є добрим потогінним засобом:

- 1 столову ложку гвоздики (прянощі) засипати в емалевий посуд і залити сухим вином - 300 мл. Довести до кипіння і кип'ятити, допоки не випарується третина вина. Настояти 20 хвилин у закритому кришкою посуді. Процідити. Випити за раз малими ковтками. Такі ліки краще приймати ввечері перед сном.

ГАРЯЧЕ ПИВО

Дошкуляє сухий кашель, особливо вночі, що й годі заснути?.. Тоді:

- Ввечері перед сном доречно спожити чайну ложку вершкового масла і випити малими ковтками 200 мл гарячого світлого пива (довести тільки до кипіння). Можна брати безалкогольне пиво.

З ЧАЮ

Якщо необхідно застосувати клізму:

- 1 столову ложку зеленого чаю залити окропом - 400 мл. Настояти до літеплої температури. Процідити. «Ліки» готові!

ТОРБИНКА З СІЛЛЮ

При геморої:

- Пошийте невеличку торбинку з лляного полотна, наповніть теплою сіллю (не вище +35 С) і прикладайте до гемороїдальних утворень. Процедуру приймати тричі на день по 5 хвилин. Курс лікування - тиждень. Після кожної процедури сіль висипати у смітник, а торбинку ретельно попрати.

ТУРБУЄ ПЕЧІНКА

Змішати порівну подрібнені засушені трави м'яти, ромашки, деревію і кору крушини:

- 1 столову ложку збору залити окропом - 200 мл. Настояти 30 хвилин у закритому кришкою посуді. Процідити. Пити теплим по 100 мл вранці натще, за 20 хвилин до сніданку, і за 20 хвилин до вечері. Курс лікування - 21 день. Повторити через такий же період часу.

 

 

 

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.