Останні новини
28 березня 2024
25 березня 2024

ДОБРОГО НАСТРОЮ!

 

Додає бадьорості шипшина:

- 1 столову ложку потовчених з насінням плодів шипшини залити окропом - 300 мл.

Кип'ятити 6-7 хвилин. Настояти 2 години у закритому кришкою посуді. (Можна скористатися термосом). Процідити. Пити гарячим по 150 мл вранці та ввечері. Вживати протягом місяця. Повторити через місяць.

СМАК ПЕРЦЮ БЕЗ ПЕРЦЮ

З різних причин тих чи інших захворювань комусь не рекомендовано вживати перець. А так кортить!.. Замінити його можна засушеним і перетертим на порошок листям щебрушки садової. Вона не зашкодить, а запах і смак перцю відчуватимете.

УСЬОМУ СВІЙ ЧАС

Женьшень (власне, настоянка з нього) є хорошим рослинним стимулятором, підвищує працездатність, додає бадьорості. Але женьшень не рекомендують вживати весною та літом.

ПОЗБАВЛЕННЯ ЗВИЧКИ КУРІННЯ

- 50 г подрібненого кореневища аїру залити етиловим спиртом - 250 мл. Посуд щільно закрити. Настояти у темному, але теплому місці протягом 20 днів. Процідити. Пити тричі на день по 15-20 крапель на столову ложку води. Курс лікування - допоки не закінчиться настоянка.

ЗАХВОРЮВАННЯ ЗАЛОЗ

Лікуванню допоможе бугила (росте такий бур'ян на городі):

- 1 столову ложку подрібненого листя рослини (використовують свіже або засушене) залити окропом - 300 мл. Настояти 30 хвилин у закритому кришкою посуді. Процідити. Пити по 100 мл тричі на день за 15-20 хвилин до вживання їжі. Курс лікування - місяць.

СОЛОДКИЙ СОЛОДЕЦЬ

Проти захворювання легень використовують солодець голий:

- 1 столову ложку подрібненого коріння рослини залити окропом - 300 мл. Кип'ятити 10 хвилин. Настояти 20 хвилин у закритому кришкою посуді. Процідити. Пити по 1 столовій ложці 6-7 разів на день. Курс лікування - 2-3 місяці.

 

 

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.