Останні новини
25 березня 2024
24 березня 2024

“ВЕДМЕЖА” ПОСЛУГА

 

 

Теплої весняної пори у лісі з'являється черемша. Цю рослину ще називають ведмежим часником. Вона здатна вбивати у ротовій порожнині шкідливі бактерії. Для цього достатньо пожувати упродовж 2-3 хвилин її листочок.

Пам'ятайте: у даному разі використовують лише свіжі листочки! Скористайтеся сезоном!

БІЛЬШЕ ОВОЧІВ!

Цукор, варення, кондитерські вироби і навіть мед слід обмежити у споживанні хворим на атеросклероз. Ці продукти легко перетворюються на холестерин. Натомість більше споживати овочів та фруктів.

ХВОРОБИ ОЧЕЙ

Свіжим соком портулаку лікують хвороби очей (запалення повік, глаукому...). Для цього:

- Змішати щойно відтиснутий сік рослини з кип'яченою водою (1:1). Температура води не повинна перевищувати +36 С. Промивати очі тричі на день.

* * *

Погіршення зору може бути спричинене підвищенням рівня цукру в організмі. Тоді:

- 2 столові ложки подрібненого кропу (беруть всю рослину з насінням) залити окропом - 0,5 л. Настояти 40 хвилин. Процідити. Випити теплим протягом дня за 3-4 рази.

ПНЕВМОНІЯ

- 100 г подрібнених бруньок сосни залити горілкою - 0,5 л. Настояти 21 день у темному, але теплому місці. Щодня збовтувати. Процідити. Пити по 5 крапель на чайну ложку води 3-4 рази на день. Не зловживати! Курс лікування - допоки не закінчиться настоянка.

СЕРЦЮ - СЕРЦЕВА КРОПИВА

У випадку прискореного серцебиття:

- 1 столову ложку подрібненої серцевої (глухої) кропиви залити окропом - 400 мл. Настояти 20 хвилин у закритому кришкою посуді. Процідити. Настій пити теплим по 100 мл чотири рази на день.

ПРИ ПОВНОМУ МІСЯЦІ

Наші предки беззастережно вірили у магічну силу Місяця. Щоб оздоровитись, звечора при повному Місяці ставили на підвіконня воду у глиняному глечику. А вранці, поки Місяць не сховався, пили її натще.

 

 

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.