Останні новини
28 березня 2024
25 березня 2024

БАГАТЬОМ НЕДУГАМ ЗАПОБІГАЄ...

 

Змішати 1:1 корицю і мед. Їсти по 1 чайній ложці тричі на день. Після 5 днів вживання зробити перерву на 2 дні. Достатньо 2-3 місяців лікування. Через такий же період часу можете поновити його.

Ці ліки допомагають від недуг серця, артриту, позбавляють болю у животі. Вони знижують рівень холестерину, зміцнюють імунітет.

РОСТЕ ПРИ ДОРОЗІ

Якщо на руках чи ногах часто тріскає шкіра, а з ран просочується кров:

- Частіше змащуйте рани свіжим соком подорожника. Але таке лікування, на жаль, належить до сезонних.

ЕНУРЕЗ

- 100 г бруньок тополі чорної залити горілкою - 0,5 л. Настояти протягом 10 днів у темному, але теплому місці. Процідити. Пити по 1 чайній ложці тричі на день.

Такі ліки - тільки для дорослих!

ЗАТРИМКА СЕЧІ

- 3 столові ложки подрібненого коренеплоду моркви засипати в емалевий посуд і залити холодною водою - 600 мл. Кип'ятити на малому вогні під закритою кришкою 30 хвилин. Настояти 1 годину. Процідити. Пити теплим по 200 мл тричі на день за 1 годину до вживання їжі.

СУХИЙ КАШЕЛЬ

У склянку (200 мл) гарячого молока занурити стручок гіркого перцю. Посуд закрити. Настояти 5 хвилин. Перець вийняти, а молоко випити.

ГРЕЧАНИЙ КОМПРЕС

Лікуємо ангіну:

- На сковорідці розігріти до гарячого суху гречану крупу. Пересипати її у довгу шкарпетку і обмотати шкарпеткою шию. Процедуру приймати тричі на день по 30-35 хвилин. Такий спосіб лікування ангіни годиться і для дорослих, і для дітей.

ПЕРЕДБАЧИТИ

Приступи епілепсії найчастіше трапляються у період повного або молодого місяця.

ГУСНЕ МОЛОКО

Буває, що у матерів, які годують немовлят груддю, згортається («гусне») молоко. Тоді:

- Прикладайте до грудей у вигляді компресів по жмені щойно заготовленого розім'ятого листя м'яти. Краще це робити на ніч. Але, на жаль, таке лікування належить до сезонних.

* * *

Порушення лактації у матерів:

- Частіше споживайте фенхель, пийте чай з меліси.

ТЕ, ЩО ТРЕБА!

Чай з імбиру добре зміцнює імунітет організму. Він особливо корисний для хворих на легеневі недуги.

ДО ЧАЮ!

Добре лікує набряки, виводить воду з організму ялина. Коли готуєте чай, то додайте до заварки кілька голочок хвойного деревця.

 

 

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.