Останні новини
28 березня 2024
25 березня 2024

АДЕНОМА

 

 

Одне з найнебезпечніших захворювань — аденома статевої залози. Її лікують (використайте це як додатковий засіб від народних зцілителів) зеленчуком жовтим. Але заготовляють лише сухоцвіття з листочками рослини:

- 1 чайну ложку подрібненого засушеного збору залити окропом - 200 мл. Настояти 30 хвилин у закритому кришкою посуді. Процідити. Пити по 50 мл чотири рази на день. Через 30 днів лікування зробити перерву на 10-12 днів. Максимальний курс лікування протягом року - 5-6 місяців.

ЦВІТ КАРТОПЛІ

У народній медицині цвіт картоплі широко застосовують для лікування хвороб серця та гіпертонії:

- 1 чайну ложку засушеного подрібненого цвіту (краще брати білий цвіт) залити окропом - 200 мл. Кип'ятити на малому вогні 2-3 хвилини. Настояти 20 хвилин у закритому кришкою посуді. Процідити. Протягом дня випити за 4-5 разів. Вживати тільки під час загострення недуги.

ПІДСМАЖЕНА ЦИБУЛЯ

Від атеросклерозу допомагає подрібнена і підсмажена до золотистого кольору цибуля. Частіше використовуйте її як приправу до страв.

КИП'ЯЧЕНИЙ СІК РІПИ

Для лікування бронхіальної астми:

- 200 мл свіжого соку коренеплодів з ріпи довести до кипіння. Кип'ятити на малому вогні 1-2 хвилини (не більше!). Пити по 50 мл чотири рази на день за 15-20 хвилин до вживання їжі. Після 10 днів лікування зробити перерву на 3-4 дні. Курс лікування - не більше двох місяців.

P.S. Протипоказано хворим на серце, виразку шлунка чи дванадцятипалої кишки.

НЕ РОСТУТЬ ЗУБИ...

Наслідком браку кальцію в організмі дитини може стати те, що у неї не ростуть зуби. Тоді:

- Шкаралупу яйця ретельно помити, ошпарити окропом, висушити і перетерти на порошок. Набрати цього порошку на кінчик ножа, пересипати у чайну ложку і додати 2 краплі свіжого лимонного соку. Давати дитині споживати двічі на день - вранці та ввечері. Можна запивати теплою водою - 50 мл. Курс лікування - місяць.

ПЕСЬ

Уражені ділянки шкіри змащувати свіжим соком лимона. Процедуру приймати 2-3 рази на день.

НАРИВИ

Розрізану чорну редьку прикладають до наривів, гнійних ран, фурункул. Це пришвидшує вихід гною і гоїть рани. Процедуру приймати по 45 хвилин 3-4 рази на день. Можна скористатися бинтом, ліпкою медичною стрічкою...

ПРОМИВАЄМО РАНИ

- 1 столову ложку подрібненої трави горицвіту (заготовляють під час цвітіння рослини) залити окропом - 200 мл. Настояти 20 хвилин у закритому кришкою посуді. Процідити. Використовувати для промивання ран.

ПРИХОВАЄ ВІК

Щоб шкіра обличчя (ідеться про суху шкіру) була молодою, привабливою, робіть маски з салату звичайного. Для цього:

- Розім'яти свіжі листочки городньої культури, щоб проступив сік, й отриману масу накладати на обличчя, шию на 15-20 хвилин. Потім змити теплою водою. Процедуру приймати 3-4 рази на тиждень, краще ввечері перед сном. На жаль, такі засоби народної косметики належать до сезонних.

 

 

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.