Останні новини

У ЧЕРЕДІ...

 

 

Українці купали дітей від самого народження у відварах череди трироздільної:

- 100 г засушеної трави на 5 л окропу. Настояти до оптимальної для купелі температури і процідити у ванну.

Череда робить шкіру ніжною. Вмивали нею личко і дівчата.

ПІДСИЛИМО!

Вживання ягід калини (свіжі, заморожені) підсилює роботу серця. Денна норма - хоча б 35-50 г на день. Але через кожних 4-5 днів вживання робіть перерву на 1-2 дні.

АТЕРОСКЛЕРОЗ СУДИН

У лікуванні атеросклерозу судин народні зцілителі радять використовувати щойно заготовлене зелене листя обліпихи:

- 1 столову ложку подрібненої сировини залити окропом - 300 мл. Настояти 20 хвилин у закритому кришкою посуді. Процідити. Протягом дня випити за 3-4 рази. На жаль, таке лікування належить до сезонних.

СТРАХ У ДИТИНИ

Чай з м'яти і меліси (1 чайна ложка збору на 200 мл окропу) допоможе, принаймні, посприяє подолати страх (переляк) дитині. Такі порції пити 10 днів поспіль (за 3-4 рази на день). Але неодмінно звертайтеся до лікаря, соціального психолога!

ГРИП І... МОРКВА

Під час застуди, захворювання на грип:

- Вживати по 1 столовій ложці свіжого соку моркви через кожну годину. Але не менше 12-14 разів на день.

ДОБРА КАША З МЕДОМ

Вівсяна каша з медом (мед додавати до смаку) здатна підвищувати гемоглобін. У кого він надто низький, то варто споживати таку страву хоча б тричі на тиждень. Денна норма - 250-300 г.

РЕКОМЕНДОВАНО ВІД ГЕРПЕСУ

- Щодня натще з'їдати 7-10 свіжих ягід крушини вільхоподібної.

Але, на жаль, таке лікування належить до сезонних.

ДЕЩО ПРО БУРЯК

У давнину, аби позбутися головного болю, у соці вареного червоного буряка змочували клаптик лляного полотна і клали на потилицю. Таку процедуру можна приймати довільно.

РІВЕНЬ ЦУКРУ

Кепсько, коли рівень цукру у крові перевищений. Кепсько, коли він і занижений. У такому разі (йдеться про заниження рівня цукру):

- Пити щодня по 75-100 мл свіжого соку цукрового буряка. Цю порцію розділити на три рази. Через кожних 5 днів вживання робити перерву на 2-3 дні. Курс лікування - 5-6 місяців протягом року.

 

 

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.