Останні новини
16 квітня 2024
15 квітня 2024

«ТРІЩИТЬ» У СПИНІ

 

 

Відкладення солей у хребті може призвести до того, що буде важко розігнути спину. Тріщить і болить. Пийте настій з нечуйвітру волохатенького:

- 1 столову ложку засушених подрібнених листочків рослини залити окропом - 200 мл. Настояти 30 хвилин у закритому кришкою посуді. Процідити. Пити по 1 столовій ложці 5-6 разів на день. Щодня готувати свіжий настій. На жаль, процес лікування тривалий, сягає 4-5 місяців. Але після кожного місяця лікування робіть перерву на тиждень.

ПОЄДНАННЯ

Ті, хто приймає серцеві ліки, інколи відчуває негаразди з сечовим міхуром. Є варіант  комплексного вирішення проблеми:

- 1 пучечок (60-70 г) зелені петрушки, або 1 середній коренеплід подрібнити і залити теплою водою - 750 мл. Довести до кипіння і варити 7-10 хвилин. Настояти 20 хвилин у закритому кришкою посуді. Процідити. Протягом дня випити за 4-5 разів. Курс лікування - 10 днів. Повторити через 6-7 днів. Такі народні ліки не зашкодять серцю, а сечовому міхуру допоможуть.

УНІВЕРСАЛЬНО!

Погане самопочуття, загальна слабкість, ноги «підкошуються», що годі встояти, болять м'язи, температура сягає понад +38 С. Це і є перші ознаки грипу, застуди, гострого респіраторного захворювання... Застосуйте стародавній народний засіб лікування (як найперший):

- 2 столові ложки цвіту липи залити окропом - 400 мл. Кип'ятити на малому вогні 5 хвилин. Настояти у закритому кришкою посуді 20 хвилин. Процідити. Пити гарячим по 200 мл двічі на день.

ДОВЕДЕТЬСЯ ВІДМОВИТИСЯ

Під час застуди, підвищеної температури споживають лимон чи п'ють лимонний сік. І це корисно! Але у процесі такого лікування краще відмовитися від продуктів з борошна, принаймні, обмежитися у споживанні хліба.

ЗАРАДИТЬ ВІД БРОНХІТУ

- До 1 столової ложки свіжих (або заморожених), розтертих у ступці ягід калини додати 200 г (за вагою) трохи розігрітого меду (розігрівати на водяній бані). Добре розмішати. Вживати по 1 столовій ложці 5-6 разів на день.

Протипоказано при алергії на продукти бджільництва.

ВПЛИНУТИ НА БЕЗСОННЯ

Кілька ночей потерпаєте від безсоння... Як тоді діяти?..

- Розтерти у ступці 1 чайну ложку насіння маку разом з медом - 50 г (за вагою). З'їсти за 3-4 рази протягом години перед тим, як маєте лягти спати. Щоразу кожну порцію запивати теплою водою - 500 мл. Якщо вжити більше рідини, то вночі доведеться кілька разів «бігати» у туалет. А це також перерваний сон.

Такі народні заспокійливі ліки вживати три вечори поспіль. Не більше! Повторити, якщо необхідно, через 7-8 днів.

ДО СМАКУ!

Щоб покращити апетит, дехто вважає доречним випити перед їдою чарочку горілки, і то навіть на сніданок. Не робіть цього! Краще випити 100-150 мл соку квашеної капусти (за 15 хвилин до їди). Він не тільки покращить апетит, а й сприятиме травленню.

Кілька ковтків соку квашеної капусти не завадить і дитині.

ДЕСЯТЬ АПЛІКАЦІЙ

Дрібно натерту (кашкою) моркву щодня на 20 хвилин прикладати до трофічних виразок. Прийняти 10 аплікацій.

КРАСА І МОЛОДІСТЬ

Частіше споживайте салат латук. Ця рослина містить вітаміни А і Е, а також рутин, що в комплексі є запорукою краси і молодості.

У давніх римлян латук завжди був на столі. Любив його споживати і Юлій Цезар.

 

 

 

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.