Останні новини
16 квітня 2024
15 квітня 2024

БЕРЕЖІТЬСЯ ТУБЕРКУЛЬОЗУ ШКІРИ!

 

 

Захворювання на туберкульоз шкіри зустрічається рідко, та все ж...

- 3 столові ложки подрібненого кореня лопуха звечора засипати у термос і залити окропом - 600 мл. Настояти мінімум 8 годин. Вранці процідити. Пити по 200 мл тричі на день. Через 30 днів лікування зробити перерву на 10 днів.

ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ ЗОРУ

Вранці, в обід та ввечері з'їдати по 1 столовій ложці ягід чорниці. Для покращення та відновлення зору однаково використовують свіжі (вони діють краще) і заморожені ягоди. Ця порада народних зцілителів стосується і дорослих і дітей.

Запасайтеся чорницею!

ЦЕЙ ДАР - НЕ ДЛЯ ВСІХ

Осінь щедро обдаровує нас цілющим виноградом. Про його лікувальні властивості сказано багато, але:

- Споживати виноград протипоказано тим, у кого цукровий діабет (особливо солодкі сорти), стоматит, підвищений тиск, гострі форми туберкульозу, ожиріння...

Пам'ятайте про це!

БУКВИЦЯ У ВИНІ

Зупинить легеневу кровотечу:

- 100 г подрібненої буквиці лікарської (рослину заготовляють під час цвітіння) залити білим міцним вином - 1 л. Посуд герметично закрити. Настояти 10 днів у темному, але теплому місці. Процідити. Пити по 50 мл тричі на день. Не Зловживати!

ЗВУЗИТЬ ВЕНИ

При розширенні вен:

- 50 г подрібнених доспілих плодів каштана залити горілкою - 0,5 л. Настояти 7 днів у темному, але теплому місці. Двічі на добу струшувати посуд з настоянкою. Процідити. Пити по 35-40 крапель тричі на день. Не зловживати! Такою ж настоянкою можна змащувати варикозні вузли.

ОЛІЯ З ЛАВРОВИМ ЛИСТЯМ

У випадку бронхіальної астми:

- 100 г свіжого лаврового листя подрібнити і залити соняшниковою олією - 50 мл. Настояти 10 днів у теплому місці. Використовувати для натирання грудей.

ОТАКОЇ!..

У тих, хто надмірно споживає рибу (смажену, копчену, мариновану...), а особливо щодня, збільшується ризик захворіти на інфаркт міокарда. Насамперед це стосується старших людей. Отож у харчуванні має бути всього потрохи...

 

 

 

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.