Останні новини
25 березня 2024
24 березня 2024

СИЛА ЙОРДАНСЬКОЇ ВОДИ



У свято Богоявлення Господнього, Водохреща, або ж Йордану структура будь-якої води міняється і набуває цілющості, тим паче освяченої.
Науковцями доведено, що за своєю структурою вона стає максимально наближеною до внутріклітинної води людського організму. А це значить, що володіє корисними та цілющими властивостями. Такі властивості, виявляється, притаманні будь-якій воді на Землі, набраній 19 січня до обіду.
У силу йорданської води здавна вірили наші предки. Зберігати диво-рідину варто в окремій посудині. Навіть, якщо набрати її з-під крана й освятити у церкві, не сумнівайтеся, це - чудодійні ліки від розладів шлунка, переляків, стресів та інших негараздів, пов'язаних з біополем людини. Маєте гарант на весь рік.
Йорданська вода має здатність очищати людину та робити її духовно сильнішою. Традиційно невелику кількість освяченої у храмі води додають у криницю, щоб допомагала не лише людям, а й тваринам, щоб криничне джерело не висихало. У день свята нею кроплять домівку, робоче місце, як тільки принесли святиню з церкви.
Головне - не виливати освячену воду у водопровід, каналізацію. Таке вважається гріхом. Краще полити нею грядку, деревце, навіть кімнатні рослини, або вилити у водойму (ставок, ріку). Йорданську свячену воду додають до купелі немовлят, хворої людини, нею запивають таблетки...

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.